HŰTŐHÁZI ÉS ÉLELMISZERIPARI Inox, rozsdamentes, saválló ajtók

Inox, rozsdamentes, saválló ajtók

A saválló nyíló és toló ajtólapok fegyverzete 0,8mm vastag, védőfóliával ellátott lemezborítással készül, amely a felhasználási körülményektől függően natúr, vagy szálcsiszolt felületű rozsdamentes lehet. Inox ajtóinkat hőhídmentes kialakítással gyártjuk, belső szerkezetük poliuretán hab, amely könnyű és merev ajtólap szerkezetet biztosít, illetve kiváló hő és hangszigetelési értékkel rendelkezik.

A rozsdamentes tokok és ajtólap fegyverzetek normál esetben wnr 4301-as anyagminőség felhasználásával készülnek, de különleges igény esetén (agresszív vegyszerek használata, sós, klóros környezet, korrózió veszély) erősebb saválló tulajdonságú megoldást is tudunk ajánlani (wnr 4404, wnr 4571). 

A tokok (és a komplett szerkezet) általában a fogadószerkezet külső síkjára kerülnek beépítésre, panel esetén átmenő csavarokkal, téglafal esetében dübelekkel. 

Az akár L1-es, különleges légzárási igényeket is kielégítő tömítést élelmiszeripari szigetelő gumikkal biztosítjuk, oldalra nyíló ajtók esetén nyitáskor megemelkedő, festett fém vagy inox (csak a tisztatéri kivitelű ajtók esetén, vagy lépcsős tokszerkezettel készülő típusoknál) kiemelőrámpás zsanérokkal, illetve igény esetén süllyedő küszöbbel szerelvényezzük az ajtókat.

Tolóajtók esetében a piacon egyedülálló módon minden fő szerelvény (alsó és felső vezetősín, felső görgők, süllyesztett fogantyúk) rozsdamentes acélból készül. A nyíló és toló kivetelen felül rozsdamentes fegyverzettel készülő, mindkét irányba nyitható lengőajtókat is gyártunk, illetve tisztatéri, kórházi vagy különleges élelmiszer-ipari alkalmazásokhoz inox tokkal és motorborkolattal készülő PVC gyorskapukat ajánlunk kedvező áron.

Inox, rozsdamentes, saválló ajtók TERMÉKGALÉRIA