HŰTŐHÁZI ÉS ÉLELMISZERIPARI Füst és légtömör toló és nyílóajtók

Az eltérő légnyomású helyiségeknél vagy füstölő terekben alkalmazott nyílászáróink speciális kialakításuknak köszönhetően teljes légtömörséget biztosítanak. A nyílóajtók esetében körbefutó tokkal (alul lépcső/küszöb) és megszakítás nélküli gumiprofillal, nagyobb méretű ajtók esetén 3 ponton záródó behúzó-kilincses zárszerkezettel biztosítjuk a tökéletes légzárást. Légtömör tolóajtóink szorítózáras vagy mechanikus feszítőgörgős megoldással készülnek. A légtömör nyílászárókhoz különleges légzárást biztosító átadó ablakot tudunk ajánlani. Az ajtólap fegyverzete a felhasználási igényeknek megfelelően festett fehér (élelmiszeripari poliészter bevonatos, RAL 9010-es) vagy natúr, illetve szálcsiszolt felületű rozsdamentes lehet, a tokok minden esetben rozsdamentes anyagból készülnek. 

A rozsdamentes tokok és ajtólap fegyverzetek normál esetben wnr 4301-as anyagminőség felhasználásával készülnek, de különleges esetben (agresszív vegyszerek használata, sós, klóros környezet, korrózió veszély) erősebb saválló tulajdonságú megoldást is tudunk ajánlani (wnr 4404, wnr 4571).

A légzáró, füstölő ajtók alkalmazása húsüzemekben és gyümölcstárolókban a legelterjedtebb, de elektronikai és tisztatéri üzemekben is gyakori.

Füst és légtömör toló és nyílóajtók TERMÉKGALÉRIA