IPARI LÉGFÜGGÖNYÖK

Ipari létesítmények esetén a légfüggönyök alkalmazását a különböző hőmérsékletű terek között, a nyílásba telepített ajtó/kapu nyitása esetén keletkező hőveszteség csökkentése, minimalizálása érdekében ajánljuk. Használata elsősorban sűrű személy vagy targonca forgalmú nyílásokhoz ajánlott, ahol a PVC függönyt a targonca esetlegesen leszakíthatja.

A nagy teljesítményű, kifejezetten ipari és hűtött terekhez ajánlott import szerkezetek alacsony energiafogyasztással (230V-50Hz), halk működéssel és különlegesen erős kifújt légsebességgel zárják le a kiáramló levegő útját, akár az extrém nagy méretű nyílások esetén is.

A légfüggönyök burkolata felhasználástól függően lehet festett (RAL 9016-os fehér) vagy 4301-es inox, rozsdamentes kivitelű is, a működtetése pedig történhet távirányítóval vagy működtető kapcsoló segítségével, amelyet a nyílásba épített ajtóval kell összehangolni.

A téglalap alakú légfüggönyt közvetlen a nyílás fölé kell szerelni, lehetőség szerint valamennyi túllógással a nyílás szélességéhez képest, de hely hiányában függőleges elhelyezésre is van lehetőség. A légfüggöny pontos típusát a nyílásméret és az elválasztandó terek/helyiségek hőmérsékletének függvényében határozzuk meg, ezért ajánlatkérés esetén kérjük meghatározni a pontos nyílásméretet és a környezeti adottságokat is.

Kisebb szélességű és magasságú nyílások esetén saját gyártású, átmérő 400mm-es, hengeres formájú, teljes rozsdamentes burkolatú légfüggönyt ajánlunk, amely kedvező áron elérhető, egy vagy kétmotoros kivitelben (0,55kw).

Ezt a típust max. 2,5m-es magasságig ajánljuk, a kevésbé erős légsebesség miatt. Hasonlóan a téglalap alakú, nagyteljesítményű szerkezethez ezt a függönyt is közvetlen a nyílás fölé kell szerelni, lehetőség szerint valamennyi túllógással a nyílás szélességéhez képest, de amennyiben nem áll rendelkezésre a nyílás fölött a szükséges hely, állítva is el lehet helyezni.

IPARI LÉGFÜGGÖNYÖK termékgaléria

IPARI LÉGFÜGGÖNYÖK termékgaléria